تبلیغات
مجله ی تصویری مهارت و خلاقیت - کباب تابه ای مرغ
اموزش و ارائه مهارت و خلاقیتهای کاربردی

:درباره وبلاگ

:آرشیو

:طبقه بندی

:پیوندها

:نویسندگان

:آخرین پستها

آماروبلاگ

جمعه 30 شهریور 1397-12:06 ب.ظ




 دو تاپیاز بزرگ ,100 گرم کره,5 عدد سیر,نمک,فلفل سیاه و قرمز,4 ق ارد سوخاری ,کمی زردچوبه,پاپریکا, همه را توی مخلوط کن ریخته و ازش یه پوره می سازیم و اونو به 1 کیلو گوشت مرغ که مخلوط سینه و ران باشه (برای ده نفر) اضافه می کنیم و حسابی ورز می دهیم .یه ساعت داخل یخچال استراحت کنه و بعد داخل تابه که بهتره دوطرفه باشه پهنش میکنیم و برش می دهیم .کمی که گوشت پخته شد و خودشو گرفت لایه های برش خورده رو از هم جدا می کنیم که بین لایه ها روغن بره .بعد از اینکه ابش جمع شد و به روغن افتاد اجازه بدین دو طرفش سرخ بشه.
برای سس گوجه هم چند تا گوجه رو پوست گرفته و خورد کنید و توی تابه با چند قاشق روغن سرخ کنید وقتی کمی نرم شد و اب انداخت ,نمک ,زرد چوبه و کمی پودر دارچین ریخته و اخر هم یه ق سس گلوریا برای تند شدن .
هیچ کدوم از مواد تشکیل دهنده رو حذف نکنید ,بسته به ذائقتون کم یا زیاد کنید.
هنر دوست نازنینم 
tata.lifestyle@



نظرات() 

تاریخ آخرین ویرایش:چهارشنبه 18 مهر 1397 09:41 ق.ظ


 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر